KF Arbëria pret në shtëpi Ballkanin
KF Arbëria pret në shtëpi Ballkanin
15.10.2020 06:49:29

KF Arbëria pret në shtëpi Ballkanin

Po zhvillohet xhiroja e 6 dhe nesër në stadiumin “Agron Rama” në Obiliq, KF Arbëria pret në ballafaqim Bllaknin e Suharekës. Pa dyshim konsiderohet të jetë një derbi I llojit të vetë, kjo për arsye se të dy skuadrat kryesojnë tabelen e klasifikimeve në super ligën e Kosovës në futboll. Pritet të jetë një ndeshje pa dyshim e bukur nga të dyja skuadrat, pasiqe dihet forma e mire që ka Bllkani poashtu edhe Arbëria ne këtë stinor. Edhe në këtë takim, nuk do të ketë prani të tifozëve nga asnjëra skuader, duke respektuar në përpikëri rregullat nga institucionet përkatëse për shkak të pandemic me Covid-19.