Klubi kf Arbëria, po qendron në Pogradec
Klubi kf Arbëria, po qendron në Pogradec
16.9.2020 21:25:41

Klubi kf Arbëria, po qendron në Pogradec

Klubi kf Arbëria, po qendron në Pogradec të Shqipërisë duke vazhduar fazen përgaditore. *Sigurisht jemi në një moment të rëndësishme të përgatitjeve të larta fizike dhe unë me stafin tim jemi te fokusuar drejtë objektivit tonë.Të gjitha i kemi përmbledhur në një tërësi, duke pasur kujdes për intenzitet dhe elementet tekniko taktike. Ka cituar trajneri Arbnor Morina! Qëndrimi në Pogradec është nje periudhë ku përmes stervitjeve dhe ndeshjeve kontrolluese do të kërkojmë të sjellim skuadrën sa më komplete dhe kompakte.